Парламентарната група на ГЕРБ-СДС да внесе проекторешение за нови реактори за

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС да внесе проекторешение за нови реактори за
Коментари Харесай

Борисов: Парламентарната група на ГЕРБ-СДС да внесе проекторешение за нови  реактори за АЕЦ Козлодуй

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС да внесе проекторешение за нови реактори за АЕЦ  " Козлодуй ". За това настоя водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с депутатите от коалицията в централата на партията, предавана онлайн във фейсбук профила на Борисов.

Той разяснява и препоръчаното от " Продължаваме Промяната " (ПП) проекторешение за обединяване на парламентарно показаните сили към четири национални цели. Борисов уточни, че самият метод, по който този документ се предлага, е лекомислен и добави, че той е жертван на крах точно затова. " Още повече, че ние не знаем кои са хората, които ще го извършват ", допълни лидерът на ГЕРБ.

Според него най-елементарният образец са цените на горивата - при Политическа партия дизелът е бил 3,47 лева, а към днешна дата е с 0,58 лева по-евтин, а бензинът е бил 3,33 лева, а в този момент е с 0,84 лева по-евтин. " Докато е Партията на смяната, от джоба на българина, който си зарежда автомобила, изтича близо лев. Всичко това е отивало в нечии джобове. В размер на над пет милиарда лв., разяснява Борисов ", представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР